Medlemskab
Colorful food at restaurant Izakaya in Oslo.

En madrevolution, der har taget Norge med storm

Norge har i de seneste år været igennem en sand madrevolution. Uanset hvor du befinder dig i Norge, kan du regne med en lokal kulinarisk oplevelse, og flere udenlandske kokke kommer til Norge for at lære.

Norge er et hub for international mad

Den gamle norske madkultur oser ikke ligefrem af krydderirige smagsbomber. Men heldigvis er det ikke længere kun rådne fisk og fårehoveder, der fylder på de norske tallerkener. På trods af at den gode gammeldags husmandskost længe har holdt sig stabil – og stadig foretrækkes af mange – har den på mange måder udviklet sig og er blevet mere moderne. Derudover har Norge fået øjnene op for flere spændende og velsmagende retter fra alle verdenshjørner.

De store byer byder på spændende madoplevelser

Hvor man ikke for så mange år siden kun spiste fårikål om efteråret, og sushi var et fremmedord, behøver man i dag ikke rejse langt for at finde lækkerier, der tilfredsstiller de nysgerrige internationale smagsløg, vi har udviklet med tiden. Uanset om du har lyst til en dampende frisk pad thai, eller du har lyst til en pizza, der slår den frosne pizza med flere længder, så finder du det meste - i hvert fald i de største byer som Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen.

Her finder du dit næste madeventyr

Nu kan du opleve Thailands bedste smagsoplevelser på Plah og Ahaan i Oslo eller pizza med en unik topping på Teatro få hundrede meter væk. Har du lyst til klassiske bistroretter med et moderne twist, finder du The Social Bar & Bistro i Oslo, Stavanger og Bergen. Er du af den mere traditionelle type, kan du få klassiske norske retter med et moderne touch hos Emilies Eld i Trondheim, ligesom du kan få en god burger på en af landets mange barer.

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference