En lille halv time fra Oslo kan du få rivierafølelsen året rundt, nærmere bestemt på Hotel Riviera og den tilhørende restaurant, Brasserie Bon Vivant. Nyd dagens fangst fra havet eller lokalt kød med Oslofjorden som nærmeste nabo.
Varm og uformel atmosfære
Hvem ønsker ikke en skøn rivierafølelse, sommer som vinter, forår som efterår? Tag turen til Brasserie Bon Vivant på hotellet - det åbnede samme dato, som vi blev til Strawberry (hvis du ikke kan huske datoen lige så godt som os, så var det d. 22. maj 2023!). Brasserie Bon Vivant ligger i Moss – kun en lille køretur fra Oslo. Sæt 5-6 af dine yndlingssange på playlisten, og vupti, så har du rivierafølelsen fra top til tå!
Dagens fangst og lokalt kød
Brasserie Bon Vivant, som er Hotel Rivieras heart & soul, tilbyder lækker lokal mad fra både hav og land. Mens du nyder udsigten over Oslofjorden, kan du fortære dagens fangst fra havet eller lokalt kød og økologiske grøntsager dyrket på den anden side af fjorden. Afslut et skønt måltid med en drink i baren Riviera Bar, et besøg i Riviera Beach Club, som er åben efter sæson, eller Riviera Sunset Club, der åbner kl. 20:00 (20-års grænse). En gåtur langs hotellets strandpromenade vil du heller ikke fortryde.
Åbningstider
Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.
Mandag - Torsdag
11:30 - 21:30
Fredag
11:30 - 22:00
Lørdag
12:00 - 22:00
Søndag
12:00 - 21:00
Kontakt
Åbningstider
Riviera Lunch & Vibrant Dinner
- Mandag - Torsdag: 11:30 - 21:30
- Fredag: 11:30 - 22:00
- Lørdag: 12:00 - 22:00
- Søndag: 12:00 - 21:30
Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.