Funktionærmessen Restaurant på Funken Lodge er vendt stærkt tilbage, og du er inviteret til en kulinarisk oplevelse uden lige. Her kan du nyde internationale retter og arktiske specialiteter sammen med et rigt udvalg af gode drikkevarer.
Hvor historien møder innovationen
Funktionærmessen er et af Longyearbyens mest hostoriske madsteder, hvor minevirksomhedens ansatte intog alle sine måltider med en fantastisk udsigt over byen og fjeldene omkring. Efter en omfattende renovering i 2017, åbnedes dørene til restauranten, som vi kender den i dag. Her venter en kulinarisk oplevelse, som præges af exceptionel service, råvarer af højeste kvalitet og en fantastisk udsigt. À la carte-menuen byder på nøje komponerede retter, inspireret af det internationelle køkken. Vi anbefaler at prøve restaurantens signaturretter, kongekrabbe samt langtidsmørned côte de boeuf. Nyd din nordligste kulinariske oplevelse på Funktionærmessen, hvor historie møder innovation.
Et rigt udvalg af vin og champagne
Vi kan skilte med et vinkort, der rummer mere end 300 forskellige typer, og i kælderen bugner det med gode årgangsflasker – især fra velrenommerede Bordeaux-producenter. Vi har 15.000 flasker at vælge imellem, og derudover kan vi også friste med mere end 70 slags champagne – uden tvivl det bredeste og største udvalg i Norge.
Winemaker's Dinner
Flere gange om året inviterer vi i samarbejde med kendte og fremtrædende vinhuse til Winemaker's Dinner på Funktionærmessen Restaurant. Vinleverandørerne præsenterer spændende vine, mens køkkenet serverer udsøgte retter, som passer perfekt til drikkevarerne. Winemaker's Dinner er et populært tiltag hos såvel gæster som de lokale, og vi anbefaler derfor, at man er hurtigt ude med at reservere bord for ikke at gå glip af denne unikke oplevelse. Du kan enten kontakte os her eller i receptionen for bestilling af bord og information om næste arrangement.