Quality Hotel 33 kan mere end blot arrangere konferencer. Mad og drikkevarer står også højt på vores dagsorden. På første sal finder du vores restaurant, hvor vi serverer morgenmad, frokost og middag. Top Floor Restaurant & Bar ligger på øverste etage og er designet udelukkende i glas, og du får en fantastisk panoramaudsigt over Oslo og Oslofjorden.
Morgenmad
Vi serverer en lækker morgenbuffet med masser af økologiske, sunde og allergivenlige valgmuligheder. Kort sagt, en rigtig hotel-morgenmad! Vores morgenmad serveres i vores vigtigste restaurant på 1. sal.
Frokost
Vores omfattende frokostbuffet er inspireret af Middelhavet og er en rigtig kulinarisk oplevelse. Der er noget for alle her.
Lokalt dyrket
Vores køkkenchef Christian Lind og hans team laver al maden og stræber altid efter at finde de bedste råvarer fra sæsonen, og helst lokalt dyrkede grøntsager. Alle fødevarer tilberedes fra bunden, og vi har også vores egen konditor, som laver lækre desserter og kager.