Mad og drikke er en stor del af totaloplevelsen under en konference. For at opfylde jeres behov har vi et stort udvalg af mad og drikke, som I kan vælge imellem.
Frokost
Hotellet er åbent for frokost hver dag mellem kl. 11.30 og 13.30. Tilbuddet varierer mellem en stor frokostbuffet og en to-retters menu. Frokostbuffeten indeholder et stort udvalg af salater, varme retter, tilbehør og et stort dessertbord. Vi har egen konditor, som bager de søde sager. Der findes også et stort udvalg af økologiske og allergivenlige retter, og al mad serveret på Clarion Hotel® serveres uden palmeolie.
Aftensmad
Aftensmaden serveres i vores restaurant Kitchen & Table. Vi serverer også gerne middage for mindre grupper, men her er det nødvendigt at booke bord på forhånd. Ellers kan I få serveret aftensmaden i vores restaurant Sound eller i jeres eget lokale. Vi afholder hvert år flere store konference- og banketmiddage, og vi har derfor masser af erfaring med at servere for større selskaber.
Basic, Some Extra eller Let's Go Crazy?
Vi har sammensat tre forskellige pris- og indholdsniveauer, som du kan væge imellem, hvis du skal holde en konference på Clarion Hotel Bergen Airport. Vi præsenterer Basic, Some Extra og Let's Go Crazy.
Skræddersy din madoplevelse
Du bestemmer og sammensætter det, som passer bedst til netop din konference. Du kan f.eks. vælge Basic til pausemad og Let's Go Crazy til aftensmad. Eller modsat.