Medlemskab
En kvinde arbejder på en laptop ved et vindue, omgivet af blødt lys og gardiner der indrammer scenen.

Clarion Collection® Hotel

Clarion Collection® Hotel: Føl dig hjemme – på konferencen

Hotelkæden, der byder på både morgenmad, fika og aftensmad og tilbyder unikke og hyggelige møde- og konferencelokaler i skønne, afslappede omgivelser. Her kan du få følelsen af at sidde til en konference hjemme i din egen stue – med personlig service oven i købet.

Åbne døre fører ind til en spisestue med bord, stole og en lysekrone; sollys strømmer ind og fremhæver det elegante interiør.
  • Personlige møder har aldrig været vigtigere

    Vi lever i en digital verden, hvor det er blevet almindeligt at holde møder over skærmen. Derfor mener vi på Clarion Collection Hotel, at møder ansigt til ansigt aldrig har været vigtigere end nu.

  • Vi arrangerer møder og konferencer i alle størrelser, i små og store lokaler. Her kan du udskifte de digitale møder med personligt nærvær og god energi.

  • Hos Clarion Collection Hotel får du altid en autentisk mødeoplevelse, fyldt med god mad og personlig service. Vi ønsker, at du og dine kolleger skal føle jer hjemme, når I er hos os.

  • Uanset om I er en stor virksomhed eller en lille gruppe, sørger vi altid for, at oplevelsen bliver præcis, som I ønsker - uanset om det drejer sig om et møde, en konference, en kick-off eller et seminar (kært barn har mange navne).

  • ...eller hvis I bare gerne vil mødes et andet sted end i kontorlandskabet eller foran skærmen. Her er en gylden mulighed for at skifte arbejdsmiljøet ud med hjemlig hygge for en dag eller to.

Elegant venteområde med dybe knapper i sofaerne og varmt lys, skaber en hyggelig atmosfære.
  • Vi byder på morgenmad, fika og aftensmad

    Vidste du, at Clarion Collection Hotel altid byder på morgenmad, fika og aftensmad til alle overnattende gæster?

  • Morgenmad, fika og aftensmad er ganske enkelt en stor del af vores DNA, og det er lige så vigtigt for os, uanset om I overnatter en enkelt nat eller flere hos os.

  • Vi tilpasser og skræddersyr måltiderne ud fra jeres ønsker, samtidig med at vi har et stærkt fokus på både miljøet og minimering af madspild.

  • Tag en velfortjent pause fra brainstorming og konferencesnak, og læn jer tilbage for at nyde et hjemmelavet måltid, en friskbagt kage eller noget andet, I har lyst til at fylde maven med.

Hoteller med meget spændende historie

Clarion Collection® Hotel er ikke en hvilken som helst hotelkæde – blandt hotellerne finder du en række unikke og historiske perler med byernes bedste beliggenheder.


Hvert hotel bærer et stykke historie i væggene og er blevet renoveret for at skabe en moderne og komfortabel hoteloplevelse.


Forestil dig lige, at du og dine kolleger vågner op på et gammelt postkontor, hvor breve fra gamle dage lever videre i den charmerende arkitektur, eller at I nyder en god morgenmad på et hotel, der tidligere var en tapetfabrik.


Eller hvad med at holde konferencen i et gammelt fængsel? Vi har faktisk to hoteller, der tidligere har været fængsler, i vores hotelportefølje, og de har begge unikke konference- og mødelokaler.

Et spiseområde med et stort bord og stole under hængende lamper, i et værelse med synlige murstensvægge.

Konference- og mødelokaler til små og store grupper

Vores lokaler er velegnede til både små og store grupper. Der er udstyr i alle lokaler, og vi sørger selvfølgelig for, at alt fungerer bedst muligt for jer.


Ikke mindst sørger vi for, at I får den hyggelige, hjemlige følelse, uanset hvilket hotel eller møde- og konferencested I befinder jer på.


Hvis du booker din næste konference på et Clarion Collection Hotel, kan vi love en kombination af kompetente, engagerede og glade medarbejdere, hyggelige og historiske omgivelser og ikke mindst morgenmad, fika og aftensmad – it's on us!

En teal sofa med røde puder og et guldrammet sofabord i en hyggelig, veloplyst stue.Et langt træbord med sorte stole langs siderne, i en murstenshvælvet kælder med vinreol og hængende lamper.Konferencelokale med borde, stole, snacks og en projektor tyder på et møde- eller workshopmiljø.Et moderne konferencelokale med et langt bord, stole, synligt loft og en stor skærm på væggen.

Seneste indlæg