Vi har samlet 11 højdepunkter fra vores mange spahoteller i Norden! Læs og se billeder af spahoteller langs kysten i Norge, favoritterne i Stockholm og nybyggede arktiske skønheder i Sverige. Drøm dig væk til din næste spaoplevelse sammen med os.

Yasuragi-Spring.jpg
Beautiful spring blooms at Yasuragi.

Alle spa- og wellnessfaciliteter i Norden

1. Genskab balancen i japansk ånd på Yasuragi i Stockholm


Yasuragi hotel room and tea


Yasuragi er blevet et af vores mest populære spahoteller, og vi forstå helt klart hvorfor. At tjekke ind her er virkelig som at tjekke ind i en helt anden verden – på trods af, at du kun er 25 minutter uden for Stockholm. Iklædt din yukata kan du nyde naturen, spabehandlinger og de forskellige restauranter.


Det japanske ord Yasuragi kan beskrives som at give slip med en lang, afslappet udånding – som når du synker ned i det varme vand i det japanske bad.


Booker du en Ryokan-suite, kan du nyde din middag her. Billedet viser Ryokan Hanare.


2. Afslapning i Skandinavias største spa – Farris Bad, Larvik


farris-bad-view


Farris Bad ligger 1,5 time uden for Oslo i kystparadiset Larvik. Med bogstaveligt talt en fod på land og en fod i havet er Farris Bad et unikt spahotel med et af Nordens største spaer på 2.500 kvadratmeter. Hæng ud på strandterrassen eller nyd en drink i hotellets Water Lounge. Hvornår tjekker du ind?


Farris Bad kan prale af en unik beliggenhed.


Afslapning med havudsigt.


Farris Bad Water Lounge er populær.


3. Copperhill Mountain Lodge, Åre – afslapning omgivet af skibakker



Alle forelsker sig i Copperhill Mountain Lodge, og vi forstår godt hvorfor! Med en unik beliggenhed midt på skibakken og en stilfuld spa, der er fuldt integreret med den omgivende fjeldverden, er det svært ikke at elske Copperhill Mountain Lodge. Hvad venter du på? Oplev det selv!


Copperhill Mountain Lodge er lige smuk uanset årstiden.


Hvis du besøger Copperhill Mountain Lodge i vintermånederne, vil du blive mødt af dette syn!



4. Clarion Hotel® Post, Gøteborg – spa midt i Gøteborg


Clarion Hotel Post, Göteborg


Det populære Clarion Hotel® Post nyder den bedste beliggenhed på Drottningstorget, lige ved siden af Gøteborg centralstation. Tjek ind og nyd den fantastiske pool på tagterrassen, Skönhetsfabriken med deres mange spabehandlinger og restauranter og barer, som tiltrækker både hotelgæster og lokale.


Poolen på tagterrassen til Clarion Hotel® Post venter på dig!


På Skönhetsfabriken er der mange dejlige behandlinger at vælge imellem.


Det gamle posthus er nu et af Sveriges mest populære hoteller.


5. Son Spa – spa med maritim idyl og atmosfære


Spaafdelingens to etager byder blandt andet på en swimmingpool, sauna og udendørs jacuzzi.


Du finder Son Spa i den idylliske landsby Son i Oslofjorden, kun 40 minutter fra Oslo. Med en vidunderlig beliggenhed lige i vandkanten kan du opleve den fantastiske atmosfære, der er præget af den maritime historie. Hotellet er kendt for at have en af landets bedste spafaciliteter med en komplet spamenu af behandlinger, og du vil med garanti finde aktiviteter, der frister.


Hvad siger du til at prøve spahotellets eget koncept, Circle of Senses? Eller frister det mon med en ansigtsbehandling, bodyscrub eller massage med lavasten? Eller måske har du lyst til at svede i træningsrummet, inden du tager en dukkert i poolen? Et tip er at tjekke hotellets kalender for spændende aktiviteter og arrangementer.


Sænk skuldrene og kom helt ned i tempo i den varme pool.


Vælg mellem flere vidunderlige behandlinger, herunder massage på Son Spa.


6. Frösö Park Spa, Östersund – nordisk spa på den smukke ø Frösö



Frösö Park Spa nyder en fantastisk naturskøn beliggenhed på øen Frösö/Östersund. Her kan du frit vælge mellem flere bassiner, træning indendørs og udendørs, relaxområder og saunaer. Oplev skandinaviske badetraditioner med fokus på hydroterapi.


pool-indoor-quality-hotel-froso-parkPoolområdet på Frösö Park Spa.


7. Elements Spa, Clarion Hotel® Stockholm, Stockholm – stilrent og luksuriøst i det trendy kvarter Södermalm



Endnu en Stockholmfavorit på listen! Fra byliv til spaoplevelser – Clarion Hotel® Stockholm ligger fantastisk godt i den trendy og charmerende bydel Södermalm i Stockholm. Fra spaområdet har du udsigt over Tantolundens idylliske kolonihaver og Årstavikens glitrende vand. Elements Spa kan også prale af en relaxpool, der starter indenfor og fortsætter ud på terrassen, dampbad, tørsauna, træningsrum og yogaundervisning.


Afslapning og ro.


Yoga og andre aktiviteter venter på dig.


Massage, ansigtsbehandling eller noget andet?


8. En klassisk spafavorit i smukke Värmland – Selma Spa, Sunne


selma-spa-lobby.jpg


Den klassiske Selma Spa venter på dig! Dette er et af Sveriges mest populære spahoteller med en fantastisk beliggenhed midt i det värmlandske landskab. Her er du omgivet af skove, bjerge og søer i det maleriske Sunne.


Värmlands betagende natur omgiver hotellet.


Start dagen med en fredfyldt gåtur.


Selma Spas smukke facade.


9. Stenungsbaden Yacht Club, Stenungsund – golde klipper og oplevelser i Bohuslän


stenungsbaden_outside_facade_16_9


Juvelen på vestkysten, Stenungsbaden Yacht Club, ligger blot 30 minutter nord for Gøteborg på øen Stenungsö uden for idylliske Stenungsund. Her venter en fantastisk havudsigt, saltholdig luft og enorme Bluewater Sports & Health Club.


Stenungsbaden-outdoor-pool.jpgI modsætning til havet lige udenfor holder den udendørs pool altid en behagelig temperatur, selv om natten.


Stenungsbaden-outdoor.jpgNyd solens varme stråler.


stenungsbaden-wellnesspool.jpg


10. Clarion Hotel® Sense, Luleå – spaluksus midt i Luleå



Clarion Hotel Sense ligger midt i den svenske by Luleå og byder på en oplevelse, der tager dig gennem fire årstider. Belysning, dufte og spabehandlinger følger årstiderne. Den varme pool repræsenterer en lun sommernat, og i bruserne skrubber du dagens stress væk med spaens sæsonbestemte produkter.


Clarion Hotel® Senses smukke spa.


Und dig selv en behandling.


Book et besøg snarest!


11. Obie Spa, Clarion Hotel® Draken, Gøteborg - urban spa med nordisk præg


Obie Spa - CL Draken


Velkommen til den afslappende og urbane Obie SpaClarion Hotel Draken i Gøteborg – inspireret af det nordiske klimas lyksalige drama. Med tre varme kilder, temabrusere, et relaxrum og forskellige saunaritualer er det en spaoplevelse, der vil følge dig længe.


Hvorfor ikke kombinere dit spabesøg med en god middag og en skøn drink på 33. etage med udsigt over hele Gøteborg?


Obie Spa - CL Draken Nyd roen og tag en velfortjent pause.


Obie Spa - CL Draken Elementerne ild (varme, lys) og vand (kulde, refleksioner) lader din krop og sjæl blive ét med naturen på Obie Spa.

Did you know…

  • Almost all our spas offer daily rates, meaning you can still experience a peaceful, soothing moment in a heated rejuvenating pool, even if you only have a couple of hours to spare.
  • The word ‘spa’ originates from the Belgian town of Spa, one of the first renowned mineral-rich thermal water resorts.
  • You can also hire part or all of a spa facility at most of our spa hotels for private events, weddings, hen or stag dos, conferences and more. Find out more and book here!

Alle spa- og wellnessfaciliteter i Norden