Populære restauranter og barer i Helsinki
Den finske madkultur, med Helsinki i front, er præget af sæson, tradition og lokaltproducerede råvarer. Velkommen til en by, der skræller det unødvendige væk og løfter det naturlige over på din tallerken - direkte fra skov, vand og marker.
En bæredygtig restaurant
I Helsinki kan du forvente restauranter og barer, der lægger stor vægt på tradition og bæredygtighed. Menuerne er præget af sæsonbetonede opskrifter med lokalt producerede råvarer. Nyd svampe og bær fra de finske skove, dagens fangst og ikke mindst landets guldkorn – havre, i alle mulige former. Helsinki er en perfekt destination for dem, der sætter pris på naturlige smage direkte fra skov, vand og marker.
Et madeventyr i Helsinki
Hvis du vil på et rigtigt madeventyr, er det perfekt at besøge Helsinki på Restaurantdagen. Den tredje lørdag i februar, maj, august og november kan enhver blive restauratør for en dag, og byen er fyldt med pop up-restauranter i enhver mulig forstand. Prøv alt fra finske klassikere til mad med indlydelse fra alle verdenshjørner, og fortsæt derefter madeventyret blandt alle byens fantastiske restauranter og barer.
Hovedstaden med noget for enhver
I Helsinki findes der noget for enhver smag. Nyd kreative restauranter som Toscanini, havets herligheder på Sue Ellen, eller stil din sult med både mad og drikke samt unik indretning og design i Wintergarden eller Art Lounge Bar. Velkommen til Helsinki – byen med noget, der passer til alle lejligheder og alle smagsløg.