Populære restauranter og barer i København
Innovativt, økologisk og sæsonbestemt er tre ord, der beskriver den danske madkultur, med København i spidsen. En perfekt destination for både street food-elskere og Michelin-jægere, og alt derimellem.
Et gastronomisk paradis
København er den perfekte destination for dig, der søger efter et rigtigt madeventyr. Her kan du prøve spændende smagsoplevelser blandt alle byens street food-hjørner, fine dining på nogle af verdens bedste restauranter eller fyraftensarrangementer på unikke vin- og cocktailbarer som Courtyard eller T37. Du finder selvfølgelig også danske klassikere såsom smørrebrød, stegt flæsk og wienerbrød, der nærmest smelter i munden. København er ganske enkelt et gastronomisk paradis.
En innovativ restaurantscene
Byen er ikke kun kendt for sit brede gastronomiske udvalg, men også for sin bæredygtige madfilosofi. Her drives madkreatører af aktivt bæredygtighedsarbejde med fokus på lokalt dyrkede afgrøder, økologiske produkter og sæsonbestemte menuer. Her kan du med god samvittighed nyde både danske klassikere og internationalt inspirerede retter. Innovative koncepter til at engagere restaurantgæsterne i bæredygtighedsarbejdet forekommer ligeledes, ikke mindst på restauranten Kontrast.
Forkæl dig selv med brød og bagværk
Er du mere fristet af det søde? Så vil København næppe skuffe dig. Brød og bagværk er en stor del af den danske madkultur. Du skal ikke gå langt, før du dufter friskbagt brød, frisk wienerbrød eller lækre kanelsnegle. Start dagen med et dansk rugbrød, eller tag en pause i madeventyret på Reffen eller Torvehallerne til lidt sødt bagværk på Rug. Velkommen til København – byen, der tilgodeser alle behov, smage og situationer.