Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge

Clarion Hotel The Hub har Oslos bedste beliggenhed, lige ved Oslo S og Jernbanetorget. Nyd udsigten fra restaurant Norda og Norda Cocktail Bar på 13. etage, eller den urbane stemningen i Hub Bar i stueetagen.

Clarion Hotel® The Hub 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® The Hub

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

    På toppen av Clarion Hotel The Hub er der en stor tagmark, som leverer nærproducerede og grønne oplevelser til vores gæster. Nordens største tagmark har fået navnet GrowHub.

    Med GrowHub tester vi en helt ny måde at dyrke mad i byen på, som er bæredygtig og økonomisk. Med det håber vi, flere vil gøre det samme fremover, så fremtidens tage bliver grønne. Dyrkningen bærer præg af urbant pionérarbejde kombineret med at tage vare på traditionelle lokale madplanter. På den måde kan gæster og lokale, der besøger Clarion Hotel The Hub, få serveret smagen af Oslo gennem sund, ægte og smagsfuld mad.

    Kort om GrowHub

    • Tagmarkpå 200 kvadratmeter på taget af Clarion Hotel The Hub

    • Driften står bybonden Andreas Capjon fra Losæter Gård for, i samarbejde med Ureist og Bokashi Norge
    • Kommer til at producere ca. 10.000 grøntsagsenheder pr. år til hotellets restaurant og gæster

    • Ønsker at fokusere på gamle sorter for at øge mangfoldigheden

    • Gødes med komposterbart affald fra hotellets restaurant og vandes med regnvand

    Få op til 25% i rabat!

    Nej tak!

    Prøv venligst igen

    Få op til 25% i rabat!
    Tak fordi du tilmeldte dig!

    Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

    3.2.20.005 22
    Bookingkode

    Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

    Gem

    Bookingkode skal angives

    Vælg værelse

    værelse Slet værelse

    Tilføj værelse
    Bookingkode

    Din bookingkode er tilføjet.

    Please note

    Your session will be ended

    Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.