Efteråret er den perfekte tid til at sætte tempoet ned og hygge sig lidt mere. Hvorfor ikke forkæle dig selv med en spaweekend, udforske en ny by eller tage på svampevandring i naturen? Her er en lille guide til, hvordan du kan få mest muligt ud af efterårets hygge.

Clarion Hotell Umeå - Spa

Book her

Book to nætter her og få 20 % rabat!

Book her

Book tre nætter her og få 30 % rabat!

1. Trimme lattermusklerne


Hvem kan ikke lide et godt grin? Tag til stand-up, impro-aften eller se en forestilling! Til flere shows bliver der også tilbudt mad og drikke, så alt er tilrettelagt for en sjov helaften.


2. Tilbringe efterårsferien i en ny by


Hvorfor ikke tage på efterårsferie til Bergen, Gøteborg eller Helsinki? Nyd en lækker hotelmorgenmad, oplev storbyen og gå så til køjs i en vidunderlig hotelseng.


Hvis du rejser med familien, er vores Quality Hotel™ børnevenlige, mens det urbane Comfort® Hotel er perfekt for den, der vil bo midt i storbyen med alt lige uden for hoteldøren.


View of Stockholm_16_9


Og du? Nu får du 30 % rabat, når du overnatter mindst tre nætter på et af vores hoteller!


Har du planer om kun at bo på hotel i to nætter, får du 20 % rabat på prisen.


Quality Hotel The Mill View


3. Plukke svampe i skoven


September og oktober er svampesæson. Tag en kurv, en bog om svampe og en lille kniv med og begiv dig så ud i skoven. At samle sin egen mad er en fremragende måde at komme ud i naturen på, samtidig med at du nyder en velsmagende belønning.


Har du ikke været på svampetur før, kan det være en rigtig god idé at tage på en guidet tur. Her får du hjælp til at kende forskel på spiselige og ikke-spiselige svampe.
autumn-family.jpg


4. Drikke masser af kaffe og te


Hvad med at starte dagen med en god kop kaffe i en dejlig, blød hotelseng? Når det kølige efterårsvejr rammer landet, er det ekstra skønt at varme sig med noget at drikke.


Coffee in the hotel room_16_9


Hvis du er vild med te, har du sikkert allerede en favorit. Hvis ikke, kan alle hotelgæster nyde te, kaffe og noget godt til på de fleste af vores Clarion Collection® Hotel.


Tag en pause fra at trave gennem efterårsbladene, og nyd en varm drik i hotellets lounge!


Breakfast at Hobo Hotel Stockholm PS! Hvis du bor på et af vores Clarion Collection® hoteller, er forfriskninger og aftensmad inkluderet i værelsesprisen.


5. Slappe af på spa


Hvad er bedre end at svømme i en opvarmet pool eller varme sig i en sauna, mens vinden blæser udenfor? Und dig selv en tur i spa i efteråret, og tag vennerne, familien eller kæresten med.


Spa Sauna 16:9


De fleste af vores spahoteller tilbyder også dagsadgang, så du nemt kan besøge os, selvom du måske kun har nogle timer til overs. Husk blot at kontakte hotellet i forvejen for at tjekke tilgængelighed.


pool selma city spa clarion hotel gillet uppsalaHer er en lille hemmelighed til, hvordan du undgår stress: Tag en spapause.



Vil du gerne se alle vores spahoteller? Søg og book dit ophold her!


6. Gå i biografen eller holde et filmmaraton derhjemme


Dette er et sikkert valg. Hvad er hyggeligere end at se en god film med popcorn og sodavand til, når det er koldt og mørkt ude? Dette uanset om du tager i biografen med en, du holder af, eller bare sætter en god film på derhjemme.


7. Spise god, langsomt tilberedt mad


Der er ikke noget bedre end at afslutte en rejsedag med lækker, langsomt tilberedt mad af god kvalitet. Nogle forslag til retter, du kan lave, er Boeuf Bourguignon eller Chili Con Carne.


De fleste af vores Clarion Hotel® har også deres egen restaurant, hvis det frister mere at få maden serveret. Velbekomme!


Clarion Hotel Sustainable food Lokal, økologisk mad og inspirerende interiør. Har du spist på Norda endnu?


8. Bage lækre bagværk


Duften af nybagte kanelsnegle, drømmekage eller skolebrød er altid et hit. Hvis vejret er dårligt, og du gerne vil lave noget hyggeligt derhjemme, hvorfor så ikke tage en afslappende dag i pyjamassen, hvor du prøver kræfter med nye kager eller brød?


Cinnamon Buns 16:9




Er du klar til at slappe af dette efterår?


Book din efterårsferie hos os, og nyd den smukke, farverige årstid. Husk, at du får 30 % rabat, hvis du overnatter mindst tre nætter på et af disse 220 hoteller!

Book her

Book to nætter her og få 20 % rabat!

Book her

Book tre nætter her og få 30 % rabat!