Medlemskab

Quality Hotel™: Vi leger ikke konferencehotel. Eller, jo – det gør vi!

Med store, mellemstore og små lokaler har vi på Quality Hotel™ de bedste forudsætninger for vellykkede møder og events. For os er det vigtigt med oplevelser, grin og fornøjelser, og derfor inkluderer alle møder en god gang softice og popcorn. Hvis du vil sikre, at den gode stemning fortsætter, længe efter at mødet er slut, kan vi anbefale vores Social Lounge, hvor I blandt andet kan spille shuffleboard eller bare læne jer tilbage med en drink.

  • Opskriften på overskud

    Tyg på ordet overskud. Det smager godt, ikke? For nogle betyder det gode tider for forretningen, mens det for andre betyder en udhvilet og sund krop.

  • For os handler det om at sikre, at du som gæst føler overskud på alle mulige måder. Og det starter med det, vi lægger på tallerkenen.

  • Opskriften? Jo ser du, vi serverer sæsonbestemte ingredienser fra nærområdet, tilberedt med kærlighed til planeten – og toppet med de smage, du elsker! Opskriften er så fantastisk, at vi bruger den til både morgenmad, frokost og fest! Prøv den du også.

En buffet med et udvalg af salater udstillet i en hyggelig restaurantindstilling.

Altid på Quality Hotel™


Vi ved, at ikke to gæster er ens, og det sammer gælder for konferencer! Du skal både kunne se og føle det, når du besøger os, og derfor er det ikke tilfældigt, at vi altid tilbyder følgende:

  • Møder med grin og leg

    En konference uden latter er en konference uden minder. Vi tror på, at den samlede oplevelse bliver styrket af sociale aktiviteter og hyggelige stunder sammen.

  • Hvad med at udfordre hinanden i shuffleboard? Eller tage samtalen lidt længere med FuelBox? Vi har flere spil og forskellige sjove aktiviteter.

En kvinde griner hjerteligt i et socialt samvær med vinglas i forgrunden.
  • Energi ind, information ind!

    Energi ud, information ind? Nej, vel!? Uden mad og drikke duer konferencegæsten ikke. Det er vigtigt at fylde kroppen med energi, mens du fylder hovedet med information.

  • Vi tror på hyppige og regelmæssige pauser med sund mad og drikke for at give dig ny energi til at fortsætte dagen! Det er ret enkelt: energi ind, information ind!

Fire kvinder smiler og socialiserer ved et bord med drikkevarer og snacks i et dæmpet belyst rum.
  • Bløde pauser, der får dig til at poppe

    Drømmer du dig nogensinde tilbage til dengang, du kunne spise softice med hele ansigtet, uden at nogen reagerede? Eller de gange, hvor du pressede næsen mod glasset i en popcornmaskine og ventede i spænding på næste POP?

  • Sådan er det at være konferencegæst hos os! Her kan du lave din egen softice – og så meget af den du vil – mens popcornmaskinen popper lystigt ved siden af!

Servicecrew med glimt i øjet


Klar, parat... Færdig! Vi har ordnet alt, før du kom. Vores servicecrew vil altid sørge for, at der bliver passet godt på dig, når du besøger oss. Det eneste du skal tænke på, er, hvad du skal sige.


Quality meeting woman smiling_16_9


Teknik, der lader dig op…


"Har vi en teknikker i salen?" Vi ved, hvor irriterende det er, når teknikken kommer i vejen for taktikken. Du skal ikke fumle med ledninger, medmindre din konference handler om netop det: at fumle med ledninger. Vi sørger for, at alt er på plads og i orden!


Quality - conference room


Miljørapport på din konference


Vi lancerer nu Environmental Impact Report. Rapporten fortæller dig, hvordan dit arrangement påvirker miljøet med hensyn til udledning af drivhusgasser, energi og vand, både i alt og pr. deltager. Så dejligt konkret og så viktigt for vores rejse mod at blive klimaneutrale inden 2030!


Quality - people

Tre personer samles glad ved et restaurantbord, en viser sin telefon til de andre.Elegant dækkede borde med foldede servietter og glas, antyder en fin spisestueatmosfære.To mennesker omfavner hinanden lykkeligt i en restaurant med siddepladser ved borde.Mennesker spiser og taler sammen på en dæmpet belyst restaurant, set gennem grønne blade.

Seneste indlæg