Medlemskab

The Clarion Meeting

Clarion Hotel: Business om dagen & fejring om aftenen

Clarion Hotel® er fantastiske hoteller i de nordiske storbyer, som tilbyder det bedste inden for service, mad, drikke og underholdning.

  • Mødesteder i byen

    Clarion Hotel® ligger i de største nordiske byer, herunder i de største lufthavne. Uanset om du har brug for at holde en konference, et bestyrelsesmøde, en kickoff, en budgetsession eller et lanceringsevent, er Clarion Hotel® dit sted at mødes i byen!

  • Forkæl dig selv

    At spise og drikke på Clarion er en oplevelse. Nyd en fantastisk morgenmad med omeletter tilberedt af en kok, opkvikkende kaffepauser eller en a la carte-middag på en af vores anerkendte restauranter.

  • Personlig service

    Vi får dig til at se professionel ud. Med personlig service, der overgår forventningerne, et omhyggeligt fokus på detaljer og en ægte interesse skaber vi en inspirerende atmosfære, der opfordrer deltagerne til at lære og udvikle sig.

Det bedste inden for service, mad, drikke og underholdning

Hvad ønsker du at opnå? Uanset om det drejer sig om et formelt bestyrelsesmøde, en stor kongres med 1.500 deltagere, en kreativ workshop eller en uformel kaffepause, tilbyder vores hoteller fleksible og tilpasningsdygtige rammer, der kan opfylde forskellige behov og skabe uforglemmelige, kreative oplevelser.


Anmod om et tilbud

To professionelle, en mand og en kvinde, fører en samtale over dokumenter ved et spisebord i et dæmpet oplyst, eksklusivt rum.
  • Clarion After Work

    After your meeting, indulge in a perfect blend of wellness, restful sleep, invigorating workouts, and more at our hotel.

  • Unwind with an all-nighter at the bar, relax in our spa, or energize with a workout session. Whether you choose to stay in or venture out, we've got you covered.

  • Ready to elevate your meetings to new heights?

    Clarion Hotel® is the premier venue for city engagements, seamlessly blending professional excellence with opportunities for relaxation and rejuvenation. Discover the ultimate place to meet in the city!

Klimapåvirkningsrapport

Oplev mere end bare en konference hos os — bliv en del af en bevægelse mod en bæredygtig fremtid. Efter dit arrangement modtager du en personlig klimapåvirkningsrapport, der giver en grundig gennemgang af dit miljømæssige fodaftryk, herunder energiforbrug, vandforbrug og meget mere.


Vores mål er at opnå klimaneutralitet i vores drift inden 2030, og vi vil gerne have dig med på denne banebrydende rejse. Book nu, og tag føringen i at skabe en positiv indvirkning på vores planet!


Clarion climate report and food

Person betjener sig selv ved en buffet med forskellige madretter, fokus på handling og stilfuld præsentation.Fire personer socialiserer i en elegant stue, nogle med drinks, omgivet af komfortable møbler.Fire personer spiser middag og griner sammen ved et elegant dækket restaurantbord med mad og drikke.To kvinder gennemgår dokumenter ved et bord i et dæmpet belyst rum, med glas og en kande vand i nærheden.

Du kan måske også lide